Technische Uitrusting

Technische infrastructuur van onze centra

Watersysteem:
Dialyse adequaatheid is een van de belangrijkste elementen om betrouwbaarheid te waarborgen; Met omgekeerde osmose-apparaat is de productie van gezuiverd water van hoge kwaliteit en gede-ioniseerd water. Het watersysteem van al onze centra bestaat uit apparaten van het merk Fresenius die als leverancier van de beste kwaliteit in de hele wereld bekend staat.

Met zuiver water dat geproduceerd is met Fresenius-kwaliteit wordenbBacteriologische en chemische analyses uitgevoerd. Sanitaire voorzieningen worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze zich conform de Europese Farmacopee verhoudt en wordt door ons aan de officiële instellingen doorgegeven. Het periodiek technisch onderhoud van ons watersysteem wordt uitgevoerd door Fresenius. Onze watersystemen bestaan uit omgekeerde Osmos actieve-koolfilteronthardervoorfilters, bacteriedodende ultraviolette lamp en endotoxinefilter.

Hemodialyse-machines

Hemodialyse-machines: Fresenius 4008 B- en 4008 S-apparaten worden in onze centra gebruikt. Deze apparaten zijn vervaardigd met de nieuwste technologie en hebben zichzelf controlerende computer hardware.
Bovendien hebben we de mogelijkheid om elke patiënt met verschillende programma's met onze apparaten te behandelen.

In onze 4008 S-apparaten is het mogelijk om tijdens de behandeling de profielveranderingen die bij de patiënt zijn toegepast op het scherm te volgen. Al onze hemodialyse-apparaten hebben een poeder bicarbonaatapparaat genaamd Bigbag. Onze hemodialyse-apparaten worden minstens één keer per maand beheerd door Fresenius Technical Team en kalibratieaanpassingen worden gemaakt door computerondersteuning.

Gebruikte materialen in onze centra

Het merk Fresenius wordt gebruikt in onze dialysecentra. Naast het zorgen dat onze gasten zich thuis voelen tijdens hun 4 uur durende behandeling, biedt de laatste technologie Fx-klasse – hollow vezelmembraanstructuur, stroompoort en coatingontwerp – voordelen van hemodynamica en veilig gebruik. Bibag® minimaliseert het risico op besmetting en voorkomt microbiologische reproductie om de beste behandelingscriteria te bereiken door een veilige dialysebehandeling te bieden.

Medische hulpmiddelen

In onze centra, is een volledig uitgeruste noodhulpset inclusief draagbaar monitorelektrocardiografieapparaat en defibrillator, ambu om te gebruiken wanneer nodig, mobiele zuurstofondersteuning, die in staat is om meer dan één patiënt op het moment van behoefte te huisvesten, ten minste twee aspirators, en patiëntgevoelige weegsystemen.

Comfortinfrastructuren van onze centra

1. Dialyse stoelen: Er zijn comfortabele stoelen waar onze patiënten zitten en zich thuis voelen tijdens dialyse zonder zich ziek te voelen. Stoelhoezen worden na elke sessie gewassen en verschoond.

2. Dialysebedden: Sommige van onze patiënten ondergaan een dialysesessie in elke positie vanwege posturale noodzaak of op verzoek.

3. Dialysesessiekamers: Onze zalen zijn gedecoreerd met kalmerende kleuren die worden verwarmd en gekoeld door airconditioners die zijn uitgerust met grote geventileerde actieve bio-pollenfilters die voldoen aan de wettelijke vereisten. Verlichting van de verpleegster bureaus en de televisies in dialysesessiekamers zijn uitgerust met het oog op comfort van onze patiënten tijdens de sessie.

4. Ophaalservice: We halen onze patiënten één voor één op op de aangegeven tijdstippen op de sessiedagen en brengen ze naar onze centra door de veiligheid van reizen op de voorgrond zo kort mogelijk te houden. Op dezelfde manier worden onze patiënten na de sessie indien nodig met hun begeleiders naar huis gebracht.