CAN Dialysis Services Group
CAN Dialysis Services Group

Onze eerste kliniek; Deze werd geopend in september 2005 in het centrum van Afyon onder het voorzitterschap van İzzet Can, Dr.Canbulat Onuş en Ali Can.

In november van datzelfde jaar is het Uşakcan Dialysecentrum geopend. ÇESAV dialysecentrum trad toe tot ons concern in juni 2006 en veranderde zijn naam in Lidyacan dialysecentrum. In oktober 2006 werd onze vierde kliniek gevestigd in het centrum van Manisa-Alaşehir met de naam Alaşehircan.

İn 2008 werd het Afyoncan Dialysecentrum overgedragen. Renal Aydın Dialysecentrum, gelegen in het centrum van Aydın, werd lid van onze groep en heet tegenwoordig Aydıncan Dialysecentrum.

onderzocht
  • Rechten Van De Patient
  • Technische İnfrastructuur
  • Training

Rechten Van De Patient

Rechten Van De Patient

- Je hebt recht op de best mogelijke zorg in functie van de medische kennis en de beschikbare technologie, verstrekt met respect voor de menselijke waardigheid en voor de autonomie van de patiënt. Hierbij mag geen onderscheid worden gemaakt op basis van sociale klasse, nationaliteit of inkomen.

- Je kunt zelf je zorgverlener en arts kiezen. Bovendien mag je een andere zorgverlener raadplegen.

- Als de patiënt dit schriftelijk aanvraagt, heeft de patiënt recht op inzage in alle medische dossiers die tot die tijd zijn bijgehouden en om deze medische dossiers over te dragen naar de nieuwe instelling waar de procedures worden voortgezet.

Rechten Van De Patient

Technische İnfrastructuur

Technische İnfrastructuur

Technische infrastructuur van onze centra

Watersysteem: Dialyse adequaatheid is een van de belangrijkste elementen om betrouwbaarheid te waarborgen; Met omgekeerde osmose-apparaat is de productie van gezuiverd water van hoge kwaliteit en gede-ioniseerd water. Het watersysteem van al onze centra bestaat uit apparaten van het merk Fresenius die als leverancier van de beste kwaliteit in de hele wereld bekend staat. More...

Technische İnfrastructuur

Training

Training

Patiënten die dialyse ondervinden in onze klinieken krijgen trainingen over dialysebehandeling, hygiëne, dieet, medicijn gebruik enzovoort. Deze trainingen worden regelmatig uitgevoerd.

Ons klinisch personeel krijgt personeelstraining beginnend met oriëntatietraining met een managementbenadering met ontwikkeling die het beroepsleven ondersteunt.

Training
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Wij zijn altijd bij je!

  • Alasehircan Dialysecentrum
  • Aydıncan Dialysecentrum
  • Lidyacan Dialysecentrum
  • Muğlacan Dialysecentrum
  • Uşakcan Dialysecentrum

Alasehircan Dialysecentrum

Aydıncan Dialysecentrum

Lidyacan Dialysecentrum

Muğlacan Dialysecentrum

Uşakcan Dialysecentrum